Optimeal for carnivores (lam, kipfilet en pompoen in saus)

OptiMeal
Bestel
  • Beschrijving

Inhoud 85 gram

Graanvrij volledig voedsel voor volwassen katten met lam en kipfilet in pompoengelei - super premium voeding voor volwassen katten, gemaakt onder toezicht van dierenartsen. Een uniek recept voor de gezondheid en schoonheid van een huisdier bevat zorgvuldig geselecteerde vleesingrediƫnten, nuttige kruiden, bessen, natuurlijke antioxidanten en prebiotica. Dit alles biedt dagelijkse, natuurlijke bescherming van de immuniteit van uw kat en garandeert ook de gezondheid en schoonheid van uw huisdier gedurende vele jaren.
Het recept bevat vers lamsvlees en hele stukken kipfilet, waardoor uw huisdier hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten van dierlijke oorsprong heeft.
De afwezigheid van granen en gluten zal het spijsverteringssysteem van uw kat beschermen tegen de extra belasting die de darmen en pancreas normaal ondergaan voor het verteren van dergelijke onnatuurlijke bestanddelen van het kattenvoer als graangewassen gluten.
Ingeblikt rantsoen is natuurlijker voor katten vanwege het hoge vochtgehalte, dat het lichaam voorziet van de vereiste hoeveelheid vocht, waardoor de gezondheid van het urinestelsel wordt gehandhaafd.