Optimeal Sterilised (Kalkoen en kipfilet in saus)

OptiMeal
Bestel
  • Beschrijving

Inhoud 85 gram


Š”ompleet diervoeder voor gesteriliseerde katten met kalkoen en kipfilet in saus- super premium voeding voor gesteriliseerde katten voor volwassenen, gemaakt onder toezicht van dierenartsen. Een uniek recept voor de gezondheid en schoonheid van een huisdier bevat zorgvuldig geselecteerde vleesingrediĆ«nten, nuttige kruiden, bessen, natuurlijke antioxidanten en prebiotica. Dit alles biedt dagelijkse, natuurlijke bescherming van de immuniteit van uw kat en garandeert ook de gezondheid en schoonheid van uw huisdier gedurende vele jaren.
Het recept bevat vers kalkoenvlees en stukjes hele kipfilet, waardoor uw huisdier hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten van dierlijke oorsprong heeft
Een speciaal uitgebalanceerd gehalte aan minerale stoffen zorgt voor de gezondheid van de urinewegen door de optimale pH van urine en de vorming van urine met een lage concentratie kristallen te handhaven. Het speciale aminozuur L-carnitine bevordert de verwerking van overtollige vetmassa in energie, waardoor de perfecte vorm van uw huisdier wordt behouden.
Ingeblikt rantsoen is natuurlijker voor katten vanwege het hoge vochtgehalte, dat het lichaam voorziet van de vereiste hoeveelheid vocht, waardoor de gezondheid van het urinestelsel wordt gehandhaafd.