Optimeal Privilege Adult small breeds lamb Grain Free

OptiMeal
Prijs vanaf 8,95
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Prijs vanaf 8,95

Verkrijgbaar in 650 gram, 1500 gram en 4 kg

Super premium voeding voor volwassen honden van kleine en mini-rassen. Het bevat een unieke mix van gezonde kruiden, bessen, zorgvuldig geselecteerde vleesingrediƫnten en prebiotica. Dit alles creƫert een dagelijkse natuurlijke bescherming van de immuniteit van uw hond, en garandeert ook de gezondheid en schoonheid van uw huisdier voor vele jaren.

Het hoge gehalte aan zorgvuldig geselecteerd lamsvlees, evenals het opnemen van vers lamsvlees vlees in de vorm van gehakt in het recept geeft uw hond een hoge kwaliteit

verteerbaar eiwit van dierlijke oorsprong. Het gebrek aan granen en gluten zorgt ervoor dat het spijsverteringsstelsel van uw huisdier niet extra belast wordt dat de darmen en de alvleesklier meestal worden blootgesteld aan het verteren van dergelijk onnatuurlijk hondenvoer componenten als graangewassen gluten.

Het hoge gehalte aan bessen en groenten zal het lichaam van het dier van een natuurlijke bron voorzien van vitamines en plantaardige vezels, die het spijsverteringsstelsel en de darm aanzienlijk zullen verbeteren. Het hoge gehalte aan groenten (bronnen van koolhydraten met een lage glycemische index) zal de ontwikkeling van diabetes voorkomen en ook een gezond slank figuur van uw hond behouden.